Project: website Zorgondernemers Twente - Twentsmedia
56779
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-56779,qode-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Een stijlvolle en gebruiksvriendelijke website

Zorgondernemers-Twente

Nieuwe website

De opdracht

Zorgondernemers Twente kwam bij ons met de opdracht om hun oude website om te zetten naar een website met een frisse en vriendelijker look and feel, die beter aan sluit bij de waarden van Zorgondernemers Twente. Tijdens de gesprekken hebben we goed gekeken naar de wensen en wat deze indentiteit inhield en hoe we dit konden doorvertalen naar de website.

Bekijk het project live
Volledig responsive
Branding & Identity
Content advies
Op elk apparaat goed zichtbaar

Responsive

De website van Zorgondernemers Twente is volledig responsive. Dit betekent dat de website geoptimaliseerd is voor alle apparaten; van desktops tot mobiel. Een responsive website houdt in dat de website mee schaalt met de afmeting van het scherm. Zonder concessies te doen op de bruikbaarheid van de site.

Opdrachtgever aan het woord

Als Cöoperatie Zorgondernemers Twente waren we toe aan een vernieuwde, frisse website. Twentsmedia heeft ons hierbij op een fijne en professionele manier geholpen. De communicatie gaat snel; we kregen altijd snel reactie op de mail of konden even via whatsapp overleggen, zodat ook de website snel opgeleverd kon worden. Het was fijn om in lekentaal uit te kunnen leggen wat we wilden en dit werd vertaald naar een prachtige nieuwe website. We merkten gelijk al dat er meer bezoekers op onze website kwamen en dat we beter vindbaar zijn op internet. 

Heb je het gevoel dat Twentsedia jou kan helpen?