Onze werkwijze

Wij van Twentsmedia staan klaar om een mooie website voor u te realiseren en dit doen wij met onze simpele werkwijze. Het hoeft niet ingewikkeld en moeilijk te zijn. Wij werken met een team dat gespecialiseerd is in het bouwen van websites, het ontwikkelen en ontwerpen van logo's, huisstijlen en webshops. Hoe gaat wij te werk en wat kun je precies van ons verwachten? Je leest het hier.

Het is voor ons belangrijk dat de klant tijdens het hele traject met ons in contact staat en inzicht heeft op het project en alle ontwikkelingen die plaats vinden. Dit is erg belangrijk, omdat het uiteindelijk een project is voor de klant en zijn of haar bedrijf. De klant moet dan natuurlijk wel volledig achter het project staan en zich trots voelen om het te presenteren.

Kennismaking

Een goedlopend traject begint natuurlijk met een goede kennismaking. Wij begrijpen dat je als ondernemer niet altijd tijd hebt om persoonlijk langs te komen, daarom bieden wij verschillende mogelijkheden aan. Zo kunnen we kennis maken via Skype, telefonisch of via de mail. Natuurlijk ben je ook altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking op locatie. Tijdens de kennismaking gaan we samen het probleem in kaart brengen. Dit kan van alles zijn zoals; een website die niet mobiel vriendelijk is, waardoor klanten afschrikken en wegblijven of misschien moet er een geheel nieuwe website opgebouwd worden. Wanneer het probleem duidelijk is, worden alle wensen die je hebt op papier gezet. We schetsen een idee van hoe we het gaan aanpakken en maken een tijdschema. Vanaf hier gaan we aan de slag om dromen en wensen van jou waar te maken.

Offerte op maat 

Na de kennismaking wordt er een offerte op maat voor je gemaakt. Ook werken we met een fixed price principe. Dit wil zeggen dat de prijs die we afgesproken hebben, ook daadwerkelijk de prijs is. Dus geen verassingen achteraf. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent. In de offerte wordt ook uitgelegd wat de werkwijze voor jouw project zal zijn en we brengen in beeld wat we precies gaan doen.

Start project 

Wij hopen van de klant zo veel mogelijk input te krijgen zoals; logo’s, foto’s en teksten. We bespreken de indeling, de functionaliteit en de inhoud van de website. Ook zullen we adviezen geven over oplossingen van de problemen die zich voordoen.
Aan het eind van deze fase is bekend hoe de website precies zal gaan werken en we zullen een planning opstellen.

Functioneel ontwerp

Een functioneel ontwerp of ook wel een wireframe, gebeurd bij complexe websites. Dit houdt in dat de indeling van de pagina’s en de onderlinge samenhang van de verschillende pagina’s worden uitgewerkt. Ook wordt er getest wat er gebeurd wanneer er op deze knop gedrukt wordt en welke informatie er te zien is.

Grafisch ontwerp

Na de test is duidelijk geworden hoe de website functioneert. Nu gaan we een echt ontwerp ontwikkelen. In deze fase gaan we een eigen huisstijl voor de website ontwerpen. Wanneer jij deze huisstijl goedkeurt, kunnen we de website gaan bouwen.

Realisatie

Nu gaan we de website realiseren. Het wordt omgezet in CMS-code of als de keuze een statische website is, een HTML of CSS. Ook wordt er in deze fase getest hoe de website reageert op verschillende browsers en schermformaten zoals; een computer, een tablet of een smartphone)

Online gaan

Dit is de laatste en de meest spannende fase. Voorafgaand bespreken we samen of er nog aanpassingen gedaan moeten worden en doen we samen de laatste checks. Wanner je ons een goedkeuring hebt gegeven, kunnen we online gaan.

Support website

Een website vraagt om onderhoud. De techniek en het internet gaat door de jaren heen natuurlijk snel voorruit, daarom bieden wij een servicecontract aan. Dit is laagdrempelig en zo kunnen we jou altijd adviseren en ondersteunen in wijzigingen.</p>

Recent opgeleverde websites

Neem eens een kijkje bij een van onze recent opgeleverde websites.