Succesvolle websites - Twentsmedia
56644
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-56644,qode-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Succesvolle websites

Wij maken met veel enthousiasme

Hier zijn we goed in!

 

We beginnen om uw wensen en eisen in kaart te brengen voor de nieuwe website. Kennismaking met u en uw bedrijf is de eerste stap in het proces. Als wij alle informatie hebben dan bieden wij u één van onze pakketten aan of maken we een alles-in-1 pakket op maat voor u.

Strategie & Concept

Voordat we beginnen met het ontwerpen van uw website wordt er nagedacht wat u met de website wil, wat is het doel van de website? Wat moeten gebruikers op uw website doen? Deze vragen gaan we allemaal behandelen.

Design

Uw website tot de pixel nauwkeurig ontworpen, daar houden we van! Bezoekers moeten snel hun weg vinden in uw website, dat is ons doel. Samen met u ontdekken we hoe we dit het best kunnen vertalen naar een passend ontwerp.

Online marketing

Na het opleveren van uw nieuwe website, is het belangrijk dat u genoeg conversies krijgt. De focus ligt op het optimaliseren van conversies naar uw website. Bijvoorbeeld meer bezoekers trekken, downloads of inschrijven op uw nieuwsbrief.

Wij doen het met

 

Alles wat we ervoor nodig hebben om online maximaal resultaat te halen met je website of webshop. Daarnaast werkt Twentsmedia met verschillende partners zodat geen opdracht ons te gek is!

‘Kiek’ ze shinen

 • Begeleider op maat
  In Digitaal / Website
 • Lommers Lederwaren
  In Digitaal / Ecommerce
 • Zorgondernemers Twente
  In Digitaal / Website
 • Ledesign
  In Digitaal / Website

Heb je het gevoel dat Twentsedia jou kan helpen?