Succesvolle webshops - Twentsmedia
56812
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-56812,qode-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Succesvolle webshops

Wij maken met veel enthousiasme

Hier zijn we goed in!

 

We beginnen om uw wensen en eisen in kaart te brengen voor de nieuwe webshop. Kennismaking met u en uw bedrijf is de eerste stap in het proces. Als wij alle informatie hebben dan bieden wij u één van onze pakketten aan of maken we een alles-in-1 pakket op maat voor u.

Strategie & Concept

Voordat we beginnen met het ontwerpen van uw webshop wordt er nagedacht wat u met de webshop wil, wat is het doel van de website? Wat moeten gebruikers op uw website doen? Deze vragen gaan we allemaal behandelen.

Design

Uw webshop tot de pixel nauwkeurig ontworpen, daar houden we van! Bezoekers moeten snel hun weg vinden in uw website, dat is ons doel. Samen met u ontdekken we hoe we dit het best kunnen vertalen naar een passend ontwerp.

Online marketing

Na het opleveren van uw nieuwe webshop, is het belangrijk dat u genoeg conversies krijgt. De focus ligt op het optimaliseren van conversies naar uw webshop. Bijvoorbeeld meer bezoekers trekken of inschrijven op uw nieuwsbrief.

Wij doen het met

 

Alles wat we ervoor nodig hebben om online maximaal resultaat te halen met je website of webshop. Daarnaast werkt Twentsmedia met verschillende partners zodat geen opdracht ons te gek is!

‘Kiek’ ze shinen

 • Begeleider op maat

  In Digitaal / Website
 • Lommers Lederwaren

  In Digitaal / Ecommerce
 • Zorgondernemers Twente

  In Digitaal / Website
 • Ledesign

  In Digitaal / Website

Heb je het gevoel dat Twentsedia jou kan helpen?