Project: webshop Lommers Lederwaren Almelo - Twentsmedia
56697
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-56697,qode-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Een elegante, stijlvolle webshop

Lommers Lederwaren

Nieuwe Woocommerce webshop

De opdracht

Lommers Lederwaren kwam bij ons met de opdracht om hun oude webshop om te zetten naar een webshop met een frisse en clean look die beter aan sluit bij de identiteit van Lommers Lederwaren. Tijdens de gesprekken hebben we goed gekeken naar de wensen en wat deze indentiteit inhield en hoe we dit konden doorvertalen naar de webshop.

Bekijk het project live
Reserveer module
Volledig responsive
Branding & Identity
Content advies
De uitbreiding

Reserveer module

De webshop van Lommers Lederwaren is volledig responsive. Dit betekent dat de website geoptimaliseerd is voor alle apparaten; van desktops tot mobiel.

Een responsive website houdt in dat de website mee schaalt met de afmeting van het scherm. Zonder concessies te doen op de bruikbaarheid van de site.

Het resultaat

Een webshop wat jaren vooruit kan

Een deel van de opdracht was om een reserveer module te implementeren. Dit hebben we gedaan middels een fraai vormgegeven formulier.

Heb je het gevoel dat Twentsedia jou kan helpen?