Een Wordpress webshop laten maken

Heb je vragen?

Neem contact op met ons als je meer wilt weten. Wij helpen je graag!

Neem contact op

Je wilt graag je webshop beginnen of je wilt je bestaande webshop een flinke upgrade geven omdat deze niet het maximale eruit haalt. Aanpassingen doen kost je veel moeite en het aantal bestellingen moet naar een hoger niveau. Bij een webshop is het van belang dat deze goed vindbaar is in Google. Twentsmedia kan je hierbij helpen, wij maken professionele en functionele webshop die gebouwd is in WordPress met de populairste plugin WooCommerce.

Een webshop laten maken met een goede werkwijze.

Wanneer wij een nieuwe WooCommerce webshop gaan bouwen beginnen we met het in kaart brengen van de wensen. Hierbij kijken we als je al een bestaande webshop hebt de huidige situatie, wat zijn de belangrijkste zoekwoorden en wat doet de concurrentie. Uit deze analyse volgt een adviesrapport.

Design

Alle resultaten zijn teruggekoppeld, vervolgens starten we met het design van jouw nieuwe WordPress webshop. Hierbij werken we met korte lijntjes hierdoor is gegeven feedback en aanpassingen snel doorgevoerd. Tegenwoordig wordt de telefoon steeds meer gebruikt. Daarom is het belangrijk dat jouw nieuwe webshop vanuit de mobile first gedachte wordt gebouwd. Want als je nou nadenkt hoe vaak je zelf nog achter de computer surft? En hoeveel moet de mobiel?

Development

Nadat we het design hebben doorgesproken en goedgekeurd gaan we aan de slag met de bouw van de nieuwe webshop. De webshops die wij bouwen zijn aan de hand van WordPress CMS, oftewel een content management systeem. We hebben voor WordPress gekozen, omdat WordPress eenvoudig in beheer en gebruiksvriendelijk is. De tekst van een product aanpassen of een afbeelding veranderen is gemakkelijk te doen in WordPress.

Content

Tijdens onze eerste gesprekken wordt de keuze gemaakt of wij de content gaan creƫren of dat je deze zelf vult. Als de keuze is gemaakt als wij gaan vullen gaan we de huidige content verbeteren, aanvullen of verbeteren. Om op een juiste manier te ranken op (nieuwe) keywords voegen we slimme trucjes toe, zodat de webshop beter scoort in Google.

Vragen? Wij zijn hier om je te helpen.