Je WordPress website functioneel en veilig houden voor je bezoekers

Heb je vragen?

Neem contact op met ons als je meer wilt weten. Wij helpen je graag!

Neem contact op

Website onderhoud

Je WordPress website heeft, net zoals bij een auto onderhoud nodig. Je bent als ondernemer vaak te druk met je eigen bedrijf draaiend te houden. Het is daarom niet voor jou te doen om daarnaast nog eens je WordPress CMS te onderhouden. Een website dient up-to-date te worden gehouden om bijvoorbeeld hackers tegen te kunnen werken. Wij zorgen met onze SLA pakketten voor continuïteit van jouw online zichtbaarheid. Dit doen we door jou zoveel mogelijk te beschermen tegen verschillende mogelijkheden van kwaadwillende. Naast onze SLA pakketen biedt Twentsmedia nog een belangrijke tool voor bedrijven namelijk, ondersteuning! Kom je toch ergens niet uit of wil je gewoon even sparren over je website? Geen enkel probleem wij beantwoorden de meeste vragen al binnen een uur.

Waarom website onderhoud?

Dit zijn de belangrijkste redenen om je website up-to-date te houden:

Prestaties

Het onderhouden van je WordPress website verbetert te prestaties van jouw website. De ontwikkelaars van WordPress en bijbehorende plugins maken hun code steeds efficiënter. Met als oogpunt dat het systeem met elke update sneller wordt. Het werken via het beheerpaneel wordt daarmee veel prettiger. Daarnaast is het steeds belangrijker dat je bezoeker op een website terechtkomen die veilig is maar ook snel in gebruik. Zowel de gebruiker als zoekmachine Google Google veel waarde aan paginasnelheid.

Veiligheid

Het bijhouden en updaten van je WordPress website beschermt je website tegen aanvallen door hackers en andere kwaadwillende. Wanneer je website ver achterloopt met updates, vergroot dit de kans dat kwaadwillende bij belangrijke informatie kunnen komen. In de meest extreme gevallen kunnen zij toegang krijgen tot je website. Daarmee hebben zij de mogelijkheid om de site offline te halen.

Functies

Met elke update van WordPress worden er nieuwe functies geïntroduceerd. Om hier gebruik van te maken is het belangrijk om je website regelmatig te updaten.

Bug fixes

WordPress wordt geschreven in complexe code. Het komt soms eens voor dat er een foutje in deze code zit. Dit wordt in vakjargon ook wel een Bug genoemd. Nieuwe versies van WordPress en plugins bevatten vaak Bug fixes. Deze zorgen ervoor dat code foutjes in de voorgaande versies opgelost worden

Vragen? Wij zijn hier om je te helpen.