Een Wordpress website laten maken

Heb je vragen?

Neem contact op met ons als je meer wilt weten. Wij helpen je graag!

Neem contact op

Je wilt een nieuwe professionele WordPress website laten maken die ook goed vindbaar is in Google. Daarbij moet de (nieuwe) website goed te bekijken zijn op verschillende devices zoals op een smartphone, tablet of een laptop. Een eerste indruk is belangrijk dat geldt ook zo voor een website. De concurrentie heeft goede websites en jij moet nu in actie komen. Twentsmedia kan je hierbij helpen, wij maken professionele websites in WordPress. Websites die gemaakt zijn om goed gevonden te worden, gemakkelijk in gebruik en beter presteren. Met meer dan 5 jaar ervaring op het gebied van ontwikkelen van WordPress Websites en webshops weten we wat werkt en wat niet.

Een website laten maken met een goede werkwijze.

We starten met het in kaart brengen van de wensen van onze klant. Wat wil je graag op de website? Wat zoek je voor website en niet onbelangrijk waar wil je op gevonden worden. De volgende stap is in dit proces is dat we de huidige situatie gaan analyseren. Daarbij onderzoeken we jou aangeleverde zoekwoorden net als waar de huidige website nu goed op rankt. Wat vinden de bezoekers belangrijke pagina’s en wat doet de concurrentie. Hieruit volgt een adviesrapport.

Design

Alle resultaten zijn teruggekoppeld, vervolgens starten we met het design van jou nieuwe WordPress website. Tegenwoordig wordt de telefoon steeds meer gebruikt. Daarom is het belangrijk dat jouw nieuwe website vanuit de mobile first gedachte wordt gebouwd. Want als je nou nadenkt hoe vaak je zelf nog achter de computer surft? En hoeveel moet de mobiel?

Development

Nadat we het design hebben doorgesproken en goedgekeurd gaan we aan de slag met de bouw van de nieuwe website. De website die wij bouwen zijn aan de hand van WordPress CMS, oftewel een content management systeem. We hebben voor WordPress gekozen, omdat WordPress eenvoudig in beheer en gebruiksvriendelijk is. Een tekstuele of visuele aanpassing zijn gemakkelijk te maken.

Content

Tijdens onze eerste gesprekken wordt de keuze gemaakt of wij de content gaan creëren of dat de klant zelf gaat vullen. Als de keuze is gemaakt als wij gaan vullen gaan we de huidige content verbeteren, aanvullen of verbeteren. Om op een juiste manier te ranken op (nieuwe) keywords voegen we slimme truckjes toe, zodat de website beter scoort in Google.

Oplevering, optimalisatie en onderhoud

Als we alles hebben ingericht wordt jouw nieuwe website gelanceerd. Na de lancering van de website gaan we beginnen met het verzamelen van data. Deze data gebruiken we om de website te analyseren en verbeteren. Een website vraagt om onderhoud. De technieken op het internet gaan zo snel dat technische updates nodig zijn om onder ander de laadtijd van de website te verbeteren. Of dat er nieuwe technische ontwikkelingen zijn die jouw website veilig houden om hackers buiten te houden.

 

Vragen? Wij zijn hier om je te helpen.